Contact

Mijn naam is Marjolein Huijser, getrouwd en moeder van 4 prachtige kinderen. Mijn bedrijf ‘Huijsraad’ doe ik met heel veel passie en plezier. Na de middelbare school ben ik de opleiding Verpleegkunde gaan doen en heb mij daarna gespecialiseerd als verpleegkundige op de spoedeisende hulp.

Daarnaast had ik tijd en energie om iets erbij te gaan doen. Aangezien ik houd van ordenen, structureren en snel overzicht heb in rommelige situaties, heb ik het vak Professional Organizer gekozen. Ik geniet er enorm van om mensen te helpen veranderingsprocessen op gang te zetten door het huis en de agenda te structureren. Zeker omdat dit al met kleine veranderingen kan. Doordat ik ook verpleegkundige ben, heb ik inzicht in ziektebeelden die het opruimen soms lastig kunnen maken.
Mijn motto is: ‘handen uit de mouwen’ en ik ben praktisch ingesteld.
De opleiding tot Professional Organizer heb ik in 2010 gedaan bij de NBPO. Deze opleiding geeft mij een gedegen kennis van het vak!
Verder volg ik met regelmaat trainingen en cursussen in mijn vakgebied om ieder die mijn hulp vraagt nog beter te kunnen begeleiden.

De naam Huijsraad heb ik gekozen vanwege mijn achternaam en de activiteiten die ik doe: raad geven. Daarbij gaat er nogal wat huisraad door je handen. Helemaal toepasselijk dus!

Marjolein Huijser-Troost

0642384422
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel: 51633574

 

Algemene voorwaarden Huijsraad

 

Contactformulier

Ook deze organisatie heeft van de diensten van Huijsraad gebruik gemaakt:

kompas

Het kompas

talenta

Talenta Ridderkerk

MEE

MEE

 logo stichting welzijn Sliedrecht

Welzijnswerk Sliedrecht

terdege

Terdege


logo Adullam

Abdullam

LotjeCo.png

Lotje & Co

Akker

SBO de Akker

De Kandelaar

vrouwenbond

Hervormde vrouwenbond